Boerhaavehof 7 te Kudelstaart  |  Routebeschrijving
A A

Wisseling personeel team praktijk

De afgelopen periode zijn we in de praktijk veel bezig geweest met meerdere wisselingen van het personeel van het team. U zult dus wat bekende gezichten gaan missen of mogelijk al gemist hebben en weer nieuwe gezichten gaan ontdekken in de praktijk.

Bij de assistentes heeft Judith Ran de praktijk verlaten om te gaan werken in een praktijk dichter bij haar nieuwe huis. Tanja van Schip is met pensioen gegaan. U zult Tanja echter af en toe nog wel eens aantreffen in de praktijk, zij zal af en toe nog een dagje komen invallen. Claudia Groen en Esther de Boer zijn de nieuwe leden van het assistenten team. Claudia is al enige tijd werkzaam en Esther zal per 1 juli gaan starten. Esther zal naast assistenten taken ook taken binnen het management van de praktijk gaan verrichten.

Bij de POH-GGZ is Naomie de Jong al enige tijd het nieuwe gezicht in de praktijk. Anne Breems heeft afscheid genomen om zich uitgebreider op haar andere baan te kunnen richten. Mieke van de Schraaf maakt als nieuwe POH-GGZ vanaf vandaag het team weer compleet.

Naar archief
(c) copyright Huisartsenpraktijk Kudelstaart | Sitemap | Disclaimer | Website door: Digipraktijk.nl